HollandMT

Engineer Technical Services - Woerden

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 25-10-2016 Functiecategorie Techniek - Engineering
Standplaats Woerden Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 40 - 0 Salaris -
Heb jij een paar jaar werkervaring in de machinebouw en staalcontructies en een afgeronde HBOopleiding werktuigbouwkunde? Wil je graag deel uitmaken van een daadkrachtig engineering-team in de zware machinebouw binnen de bagger- en offshore industrie? Heb je daarnaast een sterk ontwikkeld technisch inzicht en probleemoplossend vermogen? Solliciteer dan als:

Engineer Technical Services

Als Engineer Technical Services coördineer je het uitbesteden, controleren, afnemen en inbouwen van technische installaties, onderdelen en constructies. Je houdt je dagelijks bezig met alle aspecten van de fabricage van zwarte staalbouw constructies en machines. Met jouw kennis van vervaardigingstechnieken en technisch inzicht begeleid je de fabricage vanaf ontwerp tot realisatie. Je controleert en draagt zorg voor de technische afname, stelt inkoopspecificaties op en bent het aanspreekpunt voor (buitenlandse) leveranciers. Je begeleidt de inbouw van installaties aan boord
van schepen en bent het contactpunt voor de klant. Daarnaast coördineer jij de nazorg en het garantietraject. Voor circa 20 tot 30% van de werktijd zal je voor projecten op reis zijn.

Wij vragen
• Sterk ontwikkeld technisch inzicht en gezond verstand van techniek/zware werktuigbouwkunde.
• Minimaal 3 jaar werkervaring, met aantoonbare ervaring in machinebouw en staalconstructie.
Hierbij lag de nadruk op de verschillende aspecten van fabricage en staalbewerking. Het juist kunnen interpreteren van technische tekeningen en technische documentatie is een must.
• Goed gevoel voor verhoudingen en een commerciële inslag, communicatief vaardig zowel in het Nederlands als Engels.
• Een afgeronde HTS-opleiding Werktuigbouwkunde.
• Competenties: Je bent flexibel en hebt een hoge mate van betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Je kunt problemen signaleren en oplossingsgericht actie ondernemen en bent in staat om op eigen initiatief jouw bijdrage te leveren binnen een team.

Wij bieden
• Een internationale en dynamische werkomgeving
• Technisch uitdagende projecten & producten
• Een open en informele werksfeer binnen een daadkrachtig engineeringsteam
• Jong bedrijf met brede ontwikkelingsmogelijkheden in de bagger-, en offshore industrie
• Goede arbeidsvoorwaarden met o.a. een prestatie afhankelijke bonusregeling

Over HollandMT – Werktuigbouwkundige specialisten in de baggerindustrie
Holland Marine Technologies BV (HollandMT) richt zich op ontwerp en levering van installaties, onderdelen en diensten ten behoeve van de internationale bagger- en offshore industrie.

HollandMT onderscheidt zich in deze markt door gebruik te maken van innovatieve ontwerpen, kostenefficiënte fabricage in het buitenland en een toegewijd projectmanagement team. HollandMT coördineert de ontwerp-, en uitvoerende diensten vanuit haar kantoor in Woerden. In samenwerking met internationale constructie bedrijven worden diverse systemen en onderdelen gefabriceerd en samengesteld. HollandMT werkt met een ervaren team van ontwerpers, ingenieurs en projectleiders om optimaal aan de wensen van de bagger- en offshore industrie te kunnen voldoen. Klanten van HollandMT zijn daardoor verzekerd van levering van hoogwaardige systemen en producten tegen een concurrerende marktprijs. Zie voor meer informatie www.HollandMT.com.

Voor informatie over de functie kan je bellen naar telefoonnummer +31(0)348-416075 of een e-mail sturen naar info@HollandMT.com, t.a.v. J.W. de Wit.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Techniek - Engineering
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Utrecht
Trefwoorden HTS- Werktuigbouwkunde, Machinebouw, Staalconstructie, Commercieel, Flexibel, Betrokken, Verantwoordelijkheidsgevoel

Contactgegevens

Contactpersoon Marjolein Aardenburg

Vestigingsplaats

Solliciteer