HollandMT

1 vacature gevonden

Website
EnglishNederlands

Bedrijfsinformatie

HollandMT – Werktuigbouwkundige specialisten in de baggerindustrie

Holland Marine Technologies (HollandMT) richt zich op ontwerp en levering van systemen, onderdelen en diensten ten behoeve van de internationale baggerindustrie.

HollandMT onderscheidt zich in deze markt door gebruik te maken van innovatieve ontwerpen, kostenefficiënte productie en een toegewijd projectmanagement team. HollandMT coördineert de ontwerp- en uitvoerende diensten vanuit haar hoofdkantoor in Woerden. In samenwerking met internationale constructie bedrijven worden diverse systemen en onderdelen gefabriceerd en samengesteld.

HollandMT werkt met een ervaren team van ontwerpers, ingenieurs en projectleiders om optimaal aan de wensen van de baggerindustrie te kunnen voldoen. Klanten van HollandMT zijn daardoor verzekerd van levering van hoogwaardige systemen en producten tegen een concurrerende marktprijs.

Zie voor meer informatie www.HollandMT.com

Vacatures

Project Engineer WTB in de bagger- en offshore industrie

Heb jij werkervaring met 3D-ontwerpen en een afgeronde HBO-opleiding werktuigbouwkunde? Wil je graag deel uitmaken van een daadkrachtig engineering-team in de zware machinebouw binnen de bagger- en offshore industrie? Heb je da ...
Plaatsingsdatum 13-08-2015
Standplaats Woerden
Opleidingsniveau HBO
Uren 40